Doświadczenie zawodowe
• Trener w firmie MWM Partners
• Zdobywała doświadczenie jako kierownik w 5* hotelach w kraju, i zagranicą,
• Opracowała i wprowadzała innowacyjne programy naprawcze i rozwojowe w restauracjach, mające na celu zwiększenie sprzedaży i rentowności firmy.
• Prowadziła programy rozwojowe dla menedżerów w Krakowie.
• Otwierała lokale gastronomiczne (restauracje i kawiarnie) w Galeriach Handlowych
oraz w centrum miasta.
• Zdobywała doświadczenie jako kierownik w 5* hotelach w kraju, i zagranicą,
• Opracowała i wprowadzała innowacyjne programy naprawcze i rozwojowe w restauracjach, mające na celu zwiększenie sprzedaży i rentowności firmy.
• Prowadziła programy rozwojowe dla menedżerów w Krakowie.
• Otwierała lokale gastronomiczne (restauracje i kawiarnie) w Galeriach Handlowych
oraz w centrum miasta.
Wykształcenie
• Akademia Górniczo-Hutnicza, Wydział Humanistyczny, magister Socjologii
• Noble Manhatan Coaching, Certyfikowany coach II C&M
• Kurs manager gastronomii
• Szkolenie Zielona firma
• Szkolenie „Warsztat skutecznego managera”
• Szkolenie „Zarządzanie zmianą i optymalizacja procesów zarządczych”
• Szkolenie "Kierowanie zespołem"
• Wieloetapowy kurs "Psychologia"
• Szkolenie "Negocjacje handlowe"
• Szkolenie "Praktyczne zarządzanie personelem"
• Szkolenie "Wykorzystanie nowoczesnych technologii w gastronomii i hotelu
• Kurs "Moderatora Design Thinking
• Noble Manhatan Coaching, Certyfikowany coach II C&M
• Kurs manager gastronomii
• Szkolenie Zielona firma
• Szkolenie „Warsztat skutecznego managera”
• Szkolenie „Zarządzanie zmianą i optymalizacja procesów zarządczych”
• Szkolenie "Kierowanie zespołem"
• Wieloetapowy kurs "Psychologia"
• Szkolenie "Negocjacje handlowe"
• Szkolenie "Praktyczne zarządzanie personelem"
• Szkolenie "Wykorzystanie nowoczesnych technologii w gastronomii i hotelu
• Kurs "Moderatora Design Thinking
Doświadczenie w szkoleniach i doradztwie
• Specjalizuje się w szkoleniach i warsztatach z zakresu zarządzania zasobami ludzkimi, negocjacji, rozwiązywania problemów i konfliktów, budowania zespołu, komunikacji, motywacji oraz cyklu efektywności pracowniczej.
• Doradza w zakresie rentowności biznesu w branży gastronomicznej.
• Prowadzi audyty w restauracjach.
• Doradza w zakresie rentowności biznesu w branży gastronomicznej.
• Prowadzi audyty w restauracjach.
Prywatnie
Najchętniej wypoczywa aktywnie w gronie przyjaciół i rodziny.