Proponujemy Państwu dwa rodzaje audytów:
finansowy i operacyjny.
AUDYT FINANSOWY
Jesteś właścicielem restauracji, którego natłok obowiązków powoli przygniata? W swoją restaurację wkładasz dużo pracy ale nie widzisz zysków? Jako managerowie z wieloletnim doświadczeniem proponujemy Państwu usługę audytu finansowego.
Zapraszamy do współpracy właścicieli oraz managerów restauracji, którzy potrzebują wsparcia w zakresie prowadzenia swoich
restauracji.
Etapy audytu:
• Darmowa konsultacja i zbadanie potrzeb
• Podpisanie umowy
• Zebranie materiału do audytu
• Analiza przychodów, kosztów surowca, kosztów pracowniczych, kosztów stałych i zmiennych, obiegu dokumentów
• Przekazanie raportu z audytu wraz z rekomendowanymi rozwiązaniami
• Przekazanie procedur do wdrożenia(gotowych arkuszy)
• Spotkanie podsumowujące
Etapy audytu:
• Darmowa konsultacja i zbadanie potrzeb
• Podpisanie umowy
• Zebranie materiału do audytu
• Analiza przychodów, kosztów surowca, kosztów pracowniczych, kosztów stałych i zmiennych, obiegu dokumentów
• Przekazanie raportu z audytu wraz z rekomendowanymi rozwiązaniami
• Przekazanie procedur do wdrożenia(gotowych arkuszy)
• Spotkanie podsumowujące
AUDYT OPERACYJNY
Zakłada pracę w następujących obszarach działalności restauracji:
• optymalizujemy koszty (bierzemy pod uwagę koszty stałe i zmienne, analizujemy strukturę zatrudnienia, proponujemy alternatywne rozwiązania)
• przygotowujemy program zwiększający rentowność restauracji (diagnozujemy stan zastany, szukamy nieprawidłowości, które eliminujemy,
opracowujemy gotowe do wdrożenia procedury, pomagamy w ich realizacji)
• analizujemy system rozliczeń gastronomicznych i przygotowujemy raport wraz z propozycją zmian
• sprawdzamy efektywność kadry zarządzającej i szkolimy z zakresu zarządzania kładąc szczególny nacisk na motywację
• przekazujemy gotowe do uzupełniania formularze pozwalające na bieżącą kontrolę food cost'u, strat i innych kosztów zmiennych
• dostosowujemy procedury i dokumenty do działalności restauracji
• optymalizujemy koszty (bierzemy pod uwagę koszty stałe i zmienne, analizujemy strukturę zatrudnienia, proponujemy alternatywne rozwiązania)
• przygotowujemy program zwiększający rentowność restauracji (diagnozujemy stan zastany, szukamy nieprawidłowości, które eliminujemy,
opracowujemy gotowe do wdrożenia procedury, pomagamy w ich realizacji)
• analizujemy system rozliczeń gastronomicznych i przygotowujemy raport wraz z propozycją zmian
• sprawdzamy efektywność kadry zarządzającej i szkolimy z zakresu zarządzania kładąc szczególny nacisk na motywację
• przekazujemy gotowe do uzupełniania formularze pozwalające na bieżącą kontrolę food cost'u, strat i innych kosztów zmiennych
• dostosowujemy procedury i dokumenty do działalności restauracji