22.01.2020 10:00 - 22.01.2020 15:00
Warsztat skierowany do restauratorów, managerów, szefów kuchni i wszystkich zarządzających zespołem w branży gastronomicznej. Podczas warsztatu poszukamy odpowiedzi na pytania:
Czy motywowanie ludzi ma sens?
Czym jest motywacja wewnętrzna i zewnętrzna?
Dlaczego niektórzy ludzie robią więcej podczas gdy zdecydowana większość woli zrobić mniej?
W trakcie spotkania sięgniemy po praktyczne ćwiczenia z wykorzystaniem technik motywacyjnych i zastanowimy się, jak sprawić, żeby kelnerom i kucharzom chciało się chcieć, a kuchnia pokochała salę i odwrotnie.
W programie warsztatu między innymi:
– jak sprawić, żeby ludzie od Ciebie nie odchodzili
– skąd wynika i jak sobie radzić z demotywacją wśród pracowników
– subiektywne poczucie sprawiedliwości i jego wpływ na motywację
– odtruwanie pracownika zdemotywowanego
– systemy kar i nagród
– jak karać, żeby jednocześnie motywować
Warsztat trwa w godz. 10:00-15:00. W cenie warsztatu przerwa kawowa i lunch.
Zapisy: https://www.akademia-inspiracji-makro.pl/warsztaty/zarzadzanie-zespolem-w-gastronomii
Serdecznie zapraszamy!