06.11.2019 09:00 - 27.11.2019 15:00
Zapraszamy na Kurs Nowoczesnego Managera Gastronomii w Krakowie. Czekają na Was 4 aktywne dni warsztatowe, dzięki którym poznacie tajniki zarządzania gastronomią. Pracujemy na przykładach z życia wziętych i omawiamy problemy dzisiejszej gastronomii. Cena kursu do 06.010.2019 wynosi 1490 zł netto, od 06.10.2019 1750 zł netto.
06.11.2019 Kraków -1 Dzień: Warsztaty: Skuteczna motywacja
Cel szkolenia:
– zdobycie wiedzy z zakresu pozafinansowych źródeł i metod motywacji
– poznanie istoty skutecznego stylu zarządzania zespołem
– doskonalenie umiejętności przekazywania krytyki i pochwały
– poznanie sposobów efektywnej komunikacji ze współpracownikami
– nauczenie się zasad odpowiedzialnego delegowania uprawnień
– poznanie sposobów przezwyciężania trudności w motywowaniu pracowników
– analiza podstawowych błędów motywowania.
07.11.2019 Kraków- 2 Dzień : Warsztaty: Skuteczne rozwiązywanie trudności metodą design thinking
Cele szkolenia:
– zapoznanie Uczestników z historią metody Design Thinking, skąd pochodzi, na czym polega
– zapoznanie Uczestników z każdym z 5 etapów procesu
– wskazanie Uczestnikom w jaki sposób mogą zastosować metodę Design Thinking w swojej pracy w restauracji
– praktyczne przejście z Uczestnikami przez każdy z etapów procesu
26.11.2019 Kraków-3 Dzień: Warsztaty: Skuteczna komunikacja
Cele szkolenia:
– rozpoznanie przez uczestników najczęściej spotykanych barier w procesach komunikowania się,
– nabycie umiejętności zachowania asertywnej postawy,
– wykorzystania informacji zwrotnej w budowaniu i realizacji zespołowych celów. .
27.11.2019 Kraków- 4 Dzień: Warsztaty: Skuteczne zarządzanie zmianą
Cele szkolenia:
– zdobycie wiedzy z zakresu zarządzania zmianą
– zapoznanie Uczestników z etapami zmiany
– pokazanie procesu jaki zachodzi w Pracowniku w obliczu zmiany
– poznanie sposobów na efektywne przygotowanie, zarządzanie i wdrażanie zmiany
– zrozumienie jak ludzie wyrażają swoje emocje w procesie zmian- najczęściej popełniane błędy, które uniemożliwiają wprowadzenie zmiany
W trakcie szkolenia zapewniamy:
– ciągłą przerwę kawową
– lunch
Dbamy o rozwój po szkoleniu:
– materiały szkoleniowe: proste, przejrzyste
– przydatną „ściągę” z kluczowymi wnioskami ze szkolenia